جالب است بدانید غذاها تاثیر بسیاری بر خلق و خوی ما دارند پس غذایی را انتخاب کنید که تاثیر مثبت بر روی خلق و خوی شما داشته باشد.
تحقیقات نشان داده رژیم غذایی سالم که حاوی غذاهای فراوری شده، شیرین کننده های مصنوعی، مواد شیمیایی و قند نباشد تاثیر بسیاری بر سلامت روح و روان دارد.
براساس مطالعه و آزمایش بر روی افراد مختلف، غذاهای سرشار از آمینو اسید یا همان پروتئین ها سبب خوب شدن اخلاق و تقویت روحیه می شوند. چون سبب ترشح سروتونین می شوند که عامل حس سرخوشی و شادی است.
حتما در کنار پروتئین ها، کربوهیدرات های پیچیده، آهن و ویتامین های گروه ب را بگنجانید و از خوردن گوشت ماهی، مرغ، لبنیات، تخم مرغ، انواع مغز و غلات مغذی غافل نشوید.
اگر عصبی و زودجوش هستید از مصرف چای و قهوه خودداری و از دمنوش های حاوی بابونه، بیدمشک، شربت گل سرخ استفاده کنید.
از خوردن فست فودها، چیپس و نوشابه و تنقلات این چنینی خودداری کنید چون در همان لحظه حس خوبی می دهند ولی در نهایت شما را دچار عذاب وجدان ناشی از مصرف غذاهای غیر مفید می کند و این منجر به کلافگی و احساس خشم می شود. در هنگام عصبانیت از خوردن غذاهای ترش، تند و داغ اجتناب کنید و به جای آن از نوشیدنی های تازه و مفید و کم شیرین و خنک یا حتما مقدار کمی بستنی کم شیرین استفاده کنید ولی زیاده روی نکنید.